Årets Affärskvinna 2014

Årets Affärskvinna 2014 Carina Bergh

Årets Affärskvinna 2014 Carina Bergh

Årets Affärskvinna 2014

Idag är vi extra stolta på Pronto Kakel. La mamma Carina har fått utmärkelse som Årets Affärskvinna 2014, Årets Gridda, i Vellinge kommun. Pronto Kakel är ett familjeföretag som startades 2004 då vi bodde i Modena, Italien. Mitt i distriktet för tillverkning av kakel och klinker. Idag hittar ni oss i Vellinge där vi har butik, utställning och lager. Både för arkitekt, proffs och privatpersoner. Vi hoppas att kunna vara en hjälp för dig i ert val av kakel, klinker, mosaik och natursten. Vår huvudsakliga import sker från Italien men även t ex kalksten från Portugal. Följ gärna vår blogg kakeltwitter.com, här twittras det om både nyheter, tips och råd.

På vår hemsida prontokakel.se finns inspirationsbilder, våra utvalda serier och mycket mer information både om kakel, klinker, fix&fog, rengöring, marmor, skiffer och kalksten.

Den senaste nyheten är Pronto Klinkerdäck®. 2cm klinkerplattor för stenläggning på uppfarten, i gräsmattan och istället för trädäck. Underhållsfritt och det finns ett stort urval av olika utseende.Läs gärna mer om detta på klinkerdäck.se.

Såklart finns vi alltid här för att svara på dina frågor per telefon, 040-466460, eller via email.

Till alla arkitekter och projektansvariga delar vi gärna med oss utav provboxar och projektmappar. Kontakta vår projektansvarig, Christoffer Bergh.

I vårt inspirationsmagasin vill vi kunna ge dig ett smakprov på vad vi kan erbjuda. Beställ ditt eget ex genom att maila info@prontokakel.se.